4-1-2017 naar Halls Gap

4 januari 2017 - Halls Gap, Australië

Na onze nacht in het klooster werden we verwend met een heerlijk ontbijt dat a la minute voor ons werd klaar gemaakt en heerlijk was.

Daarna op weg naar Halls Gap, niet zo ver weg en daarom eerst een museum gedaan. De Shipwreck Coast werd in het Flag Staff Maritime Museum belicht. Het is een museum dat helemaal door vrijwilligers gerund en gemaakt is en bijgehouden wordt. Ook de bekostiging ervan was eerst door subsidies, daarna door giften en schenkingen. De collectie voorwerpen wordt aangekocht of is geschonken uit erfenissen van overleden zeemannen. De kust van Port Cambell tot Apollo Bay is uiterst gevaarlijk en heeft een heel hoog percentage schipbreuken door de moeilijkheidsgraad van het binnen varen van de zeehavens.

Tegen 14.00 reden we naar Halls Gap een klein dorp in het National Park de Grampians. Het is hier intussen 31 graden, dus.... dat wordt zwoegen de komende twee dagen. Ook hebben we in dit Park maar 1 uur Wifi voor vandaag en morgen, daarna kost het 6 dollar per uur.. Op de computer bij de receptie kun je vrij internetten en daar zit ik nu mijn dagelijkse blog bij te werken en doe dat morgen ook. Plaatsen van foto's, appen, mailen dat gaat vandaag en morgen maar hooguit een uurtje lukken....

Morgen wandelen bij 31-33 graden, ben benieuwd!